Øreklinikken Helsevej i Stenløse

Få høreapparat med offentligt tilskud

For at få offentligt tilskud til nyt høreapparat, skal følgende være på plads:

Du skal undersøges af en ørelæge, som skal konstatere, at din hørelse er aftagende og kan afhjælpes med et høreapparat. Lægen kan give dig en henvisning til høreapparatbehandling hos enten en godkendt privat høreklinik, eller på regionens offentlige høreklinik.

Hos Helsevej betragter vi borgere med behov for henvisning til høreapparater som akutte patienter. Derfor kan du stort set altid få en tid inden for én uge, hvor normal ventetid er et par måneder!

Kontakt os for tidsbestilling

 

Har du allerede fået en henvisning?
Hvis du tidligere har været henvist til høreapparatbehandling, behøver du ikke at få en ny henvisning. Dog anbefaler vi hos Helsevej altid en konsultation i forbindelse med udskiftning af dine høreapparater.

Godkendt privat høreklinik:
Privat godkendt klinik, hvor borgere, der er henvist af speciallæge og visiteret af kommunen, kan få høreapparatbehandling med offentligt tilskud.

Priser på høreapparater:
Priserne på høreapparater varierer fra omkring 5.000 kr. til 15.000 kr. pr. høreapparat. Regionen yder tilskud til høreapparatbehandling på 4.000 kr. for det første apparat og 2.350 kr. for det andet, ialt 6.350 kr. for 2 apparater.